ISO 9001

Dankzij ISO 9001 kunt u beter aan de wensen van uw klanten voldoen

Bedrijven die een ISO 9001 certificaat hebben zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen en kunnen dat ook bewijzen. Daarom wordt dit certificaat door veel klanten en opdrachtgevers zowel nationaal als internationaal enorm gewaardeerd.

 

De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan uw kwaliteitsmanagementsysteem

Deze norm beschrijft een reeks instrumenten die u helpt uw bedrijf te besturen, om zo uw klanten optimaal te bedienen. Deze managementtechnieken zijn in ieder bedrijf handig, en tonen zich extra nuttig als ze specifiek voor uw bedrijf ontwikkeld zijn. Op die manier kunt u sneller en efficiënter werken en beter aan de wensen van uw klanten voldoen.

 

Wat kan IVARBO bij de ISO 9001 certificering van uw bedrijf betekenen?

Alles. Van de vaststelling hoe ver u al bent in uw bedrijf tot en met de laatste test. Dit doen wij door het (door)ontwikkelen van een managementsysteem conform de ISO 9001 norm. Het opzetten van een dergelijk systeem kost enige inspanning, maar het resultaat vergoedt veel. Een helder systeem kan u namelijk veel tijd besparen.

 

Hoe gaat IVARBO te werk?

We beginnen met een nulmeting van de bestaande situatie in uw bedrijf. Het resultaat van deze inventarisatie vergelijken we met de eisen die ISO 9001 norm beschrijft. Zo wordt duidelijk wat er voor uw bedrijf gedaan moet worden.

 

Ontwikkelen managementsysteem

Als we een helder beeld hebben van uw bedrijf, ontwikkelen we een op maat gemaakt managementsysteem dat voldoet aan de eisen in de ISO 9001 norm. We assisteren en adviseren u bij de implementatie van dit systeem om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.  

 

Interne audit

Als het systeem eenmaal geïmplementeerd is voeren we een interne audit uit bij uw bedrijf. We controleren dan samen met u of het systeem werkt zoals het volgens de norm zou moeten en of alles voor u en uw werknemers werkbaar en duidelijk is. Deze interne audit is dan ook een generale repetitie voor de uiteindelijke certificeringsaudit.

 

Certificeringsaudit

De certificeringsaudit wordt uitgevoerd door een onafhankelijk, geaccrediteerd  certificeringsbureau. Deze instelling controleert of uw systeem aan alle eisen van de norm voldoet. Zo ja, dan wordt uw bedrijf ISO 9001 gecertificeerd en krijgt u het ISO 9001-bedrijfscertificaat. IVARBO begeleidt het hele proces en zorgt ervoor dat ook de certificeringsaudit succesvol wordt afgerond.

 

Doet IVARBO ook ISO 14001 en OHSAS 18001 certificeringen?

Ja, ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij maken op uw verzoek een volledig geïntegreerd systeem voor veiligheid, kwaliteit en milieu dat aan alle drie de normen voldoet.

 

Wat kost een ISO 9001 certificering?

Het eerste gesprek kost u niets maar levert u wél de gewenste informatie. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde, vrijblijvende offerte.

 

Klik hier om uw belangstelling kenbaar te maken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak.