Over IVARBO

IVARBO is een kleine organisatie, maar bij ons worden zaken wel altijd snel en zorgvuldig geregeld! Dat zult u vanaf het eerste contact merken. Of het nu gaat om een cursus of een bedrijfscertificering; alles is tot in de puntjes geregeld.  Heeft u specifieke wensen? Dan gaan we met u in gesprek om dit waar te maken: volledig gericht op een vlot en succesvol resultaat! Ter zake, snel en voordelig, zo is IVARBO.

Opleidingen en Cursussen

IVARBO verzorgt opleidingen en cursussen op het gebied van VCA, BHV, Werken aan Wegen, NEN 3140, Gasmeten en nog vele andere opleidingen en cursussen op het gebied van veiligheid en arbeidsomstandigheden. Onze opleidingen en cursussen vinden plaats op een tiental locaties in Nederland. Er is er dus altijd wel eentje bij u in de buurt. Heeft u tien of meer deelnemers? Dan kunt u er ook voor kiezen om de opleiding of cursus incompany plaats te laten vinden. Neem dan altijd even telefonisch contact met ons op via 072 - 50 65 73 8.

 

Wie werkt maakt fouten. Maar je kunt wel zorgen dat ze zo min mogelijk gemaakt worden. Onze opleidingen en cursussen zijn gericht op een trefzekere aanpak van veiligheid en arbeidsomstandigheden. Dat betekent dus: meedenken over de invulling van uw specifieke wensen en arbeidsomstandigheden.

De inhoud van onze opleidingen en cursussen richt zich dan ook op uw bedrijfssituatie en op de persoonlijke inbreng van de cursisten. Zowel leidinggevenden als medewerkers leren risico's herkennen en indammen. De praktijk staat voorop. Dat zorgt voor herkenbaarheid, inspiratie bij deelnemers en het verhoogt de snelheid waarmee de deelnemers informatie opnemen.

 

Al onze opleidingen en cursussen worden afgesloten met een toets of een examen. Wanneer u een landelijk erkend examen met goed gevolg afsluit, ontvangt u het diploma/certificaat en het daarbijbehorende pasje.

 

Kijk voor ons hele aanbod van opleidingen en cursussen op onze Opleidingen en Cursussen pagina.

 

Onze professionals

Onze professionals leveren een grote bijdrage aan alle opleidingen die wij aanbieden. Wij werken uitsluitend met docenten met een ruime praktijkervaring in de diverse branches. 

Ontstaan IVARBO
IVARBO is ontstaan uit het idee dat er nog veel te verbeteren valt op het gebied van veiligheid en gezondheid. Leon Koopman heeft daarom in 2007 IVARBO opgericht als cursusbureau voor VCA cursussen. In 2018 heeft Berry Bruinenberg het bedrijf overgenomen. Hoewel VCA cursussen nog steeds een belangrijke activiteit is, zijn er inmiddels al vele cursussen bij gekomen en certificeren we ook bedrijven op het gebied van VCA, OHSAS en ISO 9001. Ook dit doen we niet onverdienstelijk: waar het slagingspercentage van onze cursisten rond de 98% ligt, worden onze bedrijfscertificeringen tot nu toe nog altijd naar volle tevredenheid afgerond, en hier zijn we trots op!
Om deze standaard hoog te houden besteden we veel aandacht aan onze bedrijfscertificeringen en bieden we uitsluitend opleidingen en cursussen aan die gegeven worden door professionals met een ruime praktijkervaring en die gericht zijn op uw bedrijfssituatie en/of uw arbeidsomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat u voor bedrijfscertificeringen en opleidingen bij IVARBO altijd aan het juiste adres bent! Ter zake, snel en voordelig, zo is IVARBO.

 

Hoe wij om gaan met onze klanten lees je in de Algemene voorwaarden en onze Privacyverklaring

Berry Bruinenberg, directeur/veiligheidskundige