Ongevalonderzoek

Ongevalonderzoek

Zodat het nooit weer gebeurt

Binnen uw bedrijf of binnen een project dat u aanstuurt gebeurt een (bijna) ongeval. Niet ondenkbaar, het zit immers in een klein hoekje. Een rapportage over het voorval is gewenst. Wat is de directe oorzaak, welke basisoorzaak heeft een rol gespeeld en welke maatregelen kunnen dergelijk ongeval in de toekomst voorkomen? Dat zijn de vragen waar u antwoord op wilt.

Een uitvoerig ongevallenonderzoek geeft deze antwoorden. Tenminste als het onderzoek door een deskundige expert wordt uitgevoerd. Dergelijk onderzoek kan overigens ook preventief worden uitgevoerd.

Is intern de juiste persoon niet voor handen? En heeft u iemand nodig om dergelijk onderzoek uit te voeren en een uitgebreide rapportage te maken? Laat ons dit voor u regelen.

U bent aan het juiste adres. Want voor advies, daar hebben wij de juiste mensen voor. IVARBO werkt louter met gedreven professionals. Ieder van hen heeft ruime praktijkervaring en een flinke dosis kennis in hun vakgebied.

Geinteresseerd?

Wilt u een ongevalonderzoek laten uitvoeren? Dan bent u aan het juiste adres. Want voor advies, daar hebben wij de juiste mensen voor. IVARBO werkt louter met gedreven professionals. Ieder van hen heeft ruime praktijkervaring en een flinke dosis kennis in hun vakgebied.

IVARBO. Aangenaam.
Al ruim tien jaar dé beste keuze.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw telefoonnummer achter en we
nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.