TAAK RISICO ANALYSE

IVARBO » ADVISERING » TAAK RISICO ANALYSE

Taak risico analyse reeds uitgevoerd? Nog niet?

De Arbowet verplicht bedrijven om ook voor afwijkende werkzaamheden en projecten zo veilig mogelijke arbeidsomstandigheden te creëren. Zijn er voor bijvoorbeeld tijdelijke of nieuwe werkzaamheden geen werkmethoden of -procedures opgesteld? Dan is een Taak Risico Analyse (TRA) het middel om tijdig de risico’s te analyseren.

Het doel van een TRA is het inventariseren van risico’s van incidentele taken en projecten om zo de risico’s te beheersen, veilig werken te bevorderen én ongevallen te voorkomen.

Heeft u (tijdelijk) iemand nodig om voor uw bedrijf één of meerdere analyses uit te voeren? Maar intern is de juiste mankracht niet aanwezig? Laat ons u adviseren.

U bent aan het juiste adres. Want voor advies, daar hebben wij de juiste mensen voor. IVARBO werkt louter met gedreven professionals. Ieder van hen heeft ruime praktijkervaring en een flinke dosis kennis in hun vakgebied.

IVARBO. Aangenaam.
Al ruim tien jaar dé beste keuze.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Schroom niet en neem contact op door te bellen (072 – 50 65 738), of een mail te sturen naar : info@ivarbo.nl. Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.

  • Slagingspercentage 95%
  • Wat cursisten zeggen over IVARBO