IVARBO » ADVISERING » V&G-PLAN

V&G plan al opgesteld?


Het opstellen van een Veiligheids- en gezondheidsplan (V&G plan) is wettelijk verplicht voor (bouw-, onderhoud- en renovatie-) projecten van een bepaalde omvang of met hoge risico’s. Het document is onmisbaar en bevat informatie over de risico’s en benodigde beheersmaatregelen van het project en de gemaakte afspraken tussen de verschillende partijen.

In een V&G-plan beschrijft de opdrachtgever hoe de hoofd- en onderaannemer(s) samenwerken en welke veiligheidsmaatregelen zij treffen om de veiligheid van de werknemers te waarborgen.

Wie het V&G-plan opstelt en wat er precies in moet staan, dat bepaalt de hoofdaannemer. Is de juiste persoon hiervoor niet voor handen? En heeft u (tijdelijk) iemand nodig om dergelijk plan op te stellen? Maar intern is de juiste mankracht niet aanwezig? Laat ons u adviseren.

U bent aan het juiste adres. Want voor advies, daar hebben wij de juiste mensen voor. IVARBO werkt louter met gedreven professionals. Ieder van hen heeft ruime praktijkervaring en een flinke dosis kennis in hun vakgebied.

IVARBO. Aangenaam.
Al ruim tien jaar dé beste keuze.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Schroom niet en neem contact op door te bellen (072 – 50 65 738), of een mail te sturen naar : info@ivarbo.nl. Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.

  • Slagingspercentage 95%
  • Wat bedrijven zeggen over IVARBO