Afgelopen maand heeft IVARBO B.V. een Incompany training BHV verzorgd bij Ruco Montage. Ruco Montage is gespecialiseerd in montage van alle soorten gevelsystemen. Ze monteren onder andere verschillende soorten aluminium panelen inclusief achterconstructie, of zonnepanelen opgenomen in een gevel. Ruco montage levert kwaliteit waarbij veiligheid van medewerkers voorop staat. Zo volgen de medewerkers jaarlijks de BHV Herhaling.

Extra aandacht

Tijdens de Incompany training wilde Ruco Montage dat er extra aandacht werd besteed aan mogelijke risico’s waar de monteurs aan blootgesteld kunnen worden. Zoals het aanleggen van een verband tijdens het verlenen van eerste hulp en wat te doen bij brand. In de voorbereiding zorgt de docent dat hij deze wensen in de te behandelen casussen verwerkt zodat de punten tijdens de training goed en veilig aan bod komen.

BHV voor jong en oud

Dat de BHV training niet alleen medewerkers waardevolle kennis brengt, bleek toen de 11 jarige zoon van de eigenaar van Ruco Montage tijdens de training iedereen verraste met zijn interesse en motivatie om mee te doen. BHV is voor jong en oud en niet alleen voor op de werkvloer. Ook bij noodsituaties in privésfeer komt de kennis goed van pas. Het is dan ook niet voor niets dat het Rode Kruis ervoor pleit om hier aandacht aan te besteden op basis- en middelbare scholen.

Maatwerk waarin uw wensen centraal staan

Bent u geïnteresseerd in een BHV Incompany training? Bij meer dan 8 medewerkers levert IVARBO B.V. een maatwerk training waarin uw wensen centraal staan. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Veilig werken is juist in deze tijd van corona extra belangrijk. De veiligheid van onze cursisten en docenten staat voorop. Om deze reden heeft IVARBO voor de cursussen een Coronaprotocol opgesteld.