2 september heeft IVARBO de incompany BHV training verzorgd voor de medewerkers die deel uit maken van de bedrijfsnoodorganisatie van INTOS.

INTOS is een specialist in maatwerk als het gaan om het maken van en installeren van interieurs in gebouwen en werkt voor toonaangevende opdrachtgevers voor onder andere Booking.com, ING, Shell, etc..

Aandacht voor verschillende onderwerpen
Tijdens de training zijn er verschillende onderwerpen behandeld, waaronder:

Beginnende brabd blussen

– Het verlenen van eerste hulp;

– het blussen van een beginnende brand;

– het ontruimen aan de hand van het eigen bedrijfsnoodplan.

 

 

 

 

 

 

Bedrijfsnoodplan  
Er werd extra aandacht besteed aan het bedrijfsnoodplan. De ontruiming werd geoefend door middel van een tabletop oefening. Er was veel interactie en de aanpak voor de ontruiming werd afgestemd op elkaar. De leerpunten die uit deze oefen naar voren zijn gekomen worden weer verwerkt in het bedrijfsnoodplan.

Tabletop

 

Een bedrijfsnoodplan is een draaiboek waarin staat aangegeven wat de organisatie moet doen als een calamiteit zich voordoet. Speciale aandacht gaat hierbij uit naar de ontruiming van het pand. Een goed voorbereide hulpverlening draagt uiteraard bij aan het zoveel mogelijk beperken van de gevolgen van de calamiteit voor de medewerkers en de bezoekers van de organisatie.

 

 

 

 

 

Ook incompany?
Bent u geïnteresseerd geraakt naar de mogelijkheden van een incompany cursus of in één van onze andere diensten? Op onze site vindt u meer informatie.

Heel graag tot snel!