HUUR EEN HOGER VEILIGHEIDSKUNDE

IVARBO » INTERIM DIENSTEN » HUUR EEN HOGERE VEILIGHEIDSKUNDIGE

Een hogere Veiligheidskundige (HVK) nodig?

Handen tekort? Of niet de juiste handen intern beschikbaar? Laat ons het oplossen. We hebben een schat aan kennis en ervaring. Onze kracht? Dat is ons netwerk, onze persoonlijke benadering én snelle service. Daar kunt u altijd op rekenen.

Of het nu voor enkele dagen of voor een langere periode is, vertel ons uw wensen en wij zorgen voor de juiste HVK. Een gekwalificeerde en professionele veiligheidskundige die past binnen de organisatie en past bij het vraagstuk waar hulp bij nodig is.

Waar de HVK-er voor ingezet kan worden?

Een Hoger veiligheidskundige geeft advies over een goede uitvoering van het Arbobeleid. Hij of zij doet dit conform de geldende wet- en regelgeving en is hiervan dan ook goed op de hoogte. Daarnaast is de HVK medebeoordelaar of uitvoerder van de wettelijke verplichte Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en is hij of zij gesprekspartner voor andere deskundigen en externe toezichthouders. Tot slot beschikt de HVK-er uiteraard over de juiste papieren, competenties en management- en adviesvaardigheden.

Soms speelt er een project binnen een organisatie waar net niet de juiste mankracht voor in huis is. Soms is er een expert nodig met specifieke vakkennis om een bepaald probleem of thema aan te pakken. Soms is er gewoon een (tijdelijke) externe kracht nodig.


IVARBO. Aangenaam.
Al ruim tien jaar dé beste keuze.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Schroom niet en neem contact op door te bellen (072 – 50 65 738), of een mail te sturen naar : info@ivarbo.nl. Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.

  • Slagingspercentage 95%
  • Wat cursisten zeggen over IVARBO