HUUR EEN MIDDELBAAR VEILIGHEIDSKUNDIGE

IVARBO » INTERIM DIENSTEN » HUUR EEN MIDDELBAAR VEILIGHEIDSKUNDIGE

Een Middelbare Veiligheidskundige (MVK) nodig?

Handen tekort? Of niet de juiste handen intern beschikbaar? Laat ons het oplossen. We hebben een schat aan kennis en ervaring. Onze kracht? Dat is ons netwerk, onze persoonlijke benadering én snelle service. Daar kunt u altijd op rekenen.

Of het nu voor enkele dagen of voor een langere periode is, vertel ons uw wensen en wij zorgen voor de juiste MVK-er. Een gekwalificeerde en professionele veiligheidskundige die past binnen de organisatie en past bij het vraagstuk waar hulp bij nodig is.

Waar de MVK-er voor ingezet kan worden?

Als stafmedewerkers concentreert een middelbare veiligheidskundige zich op de veiligheid op de werkvloer. Hij of zij werkt onder supervisie van een HVK-er (hogere veiligheidskundige) en richt zich op de procesveiligheid en veiligheid van de medewerkers. Het werkterrein van de Middelbaar Veiligheidskundige breidt zich, naast veiligheid, steeds meer uit naar gezondheid en welzijn, milieu en kwaliteit. Uiteraard beschikt de MVK-er over de juiste papieren, competenties en management- en adviesvaardigheden.

Soms speelt er een project binnen een organisatie waar net niet de juiste mankracht voor in huis is. Soms is er een expert nodig met specifieke vakkennis om een bepaald probleem of thema aan te pakken. Soms is er gewoon een (tijdelijke) externe kracht nodig.


IVARBO. Aangenaam.
Al ruim tien jaar dé beste keuze.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Schroom niet en neem contact op door te bellen (072 – 50 65 738), of een mail te sturen naar : info@ivarbo.nl. Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.

  • Slagingspercentage 95%
  • Wat cursisten zeggen over IVARBO