Mijn naam is Bert Hinlopen en ik woon in Grevenbicht (Zuid Limburg), een rustig dorpje aan de Maas samen met mijn dochter en twee kleine hondjes.

Een aantal jaren geleden heb ik de studie veiligheidskunde afgerond en ben sindsdien gedetacheerd als veiligheidskundige bij verschillende bedrijven met elk een andere discipline. Naast het werk als veiligheidskundige verzorgde ik trainingen voor preventiemedewerkers en kandidaten ter voorbereiding op het examen (VOL) VCA.

Ik heb ruimte ervaring in het uitvoeren van een RI&E, opzetten en bewaken van de BHV organisatie, opstellen van veiligheidsdocumenten, het lopen van veiligheidsrondes en het geven van veiligheidsadviezen op allerlei gebieden.

In mijn vrije tijd ben ik verbonden als accordeonist / toetsenist aan een (feest)band die avondvullende optredens verzorgt door het hele land en incidenteel in België, Duitsland en Luxemburg. Naast actief meespelen, regel ik contractueel alle optredens en ben de contactpersoon voor de organisaties die ons willen boeken.

Vol energie ga ik deze nieuwe uitdaging aan waarbij ik ondersteund word door een stevige backoffice!

Bert Hinlopen