Is de vakantieperiode weer voorbij of is het einde van de zomerbreak in zicht? 
Let u er dan op dat de dispensatie regeling VCA-diplomahouders voor u en/of uw medewerkers per 1 juli 2021 verlopen is. 

Diploma verlopen
Deze regeling gold voor diplomahouders van wie het diploma in de periode 15 december 2020 tot en met 20 april 2021 verlopen is en die vanwege de situatie rond het coronavirus geen examen konden of wilden doen, zij kregen dispensatie tot 1 juli 2021. Tijdens deze periode mochten de diplomahouders tijdelijk met hun verlopen diploma blijven werken. 

De regeling, die ook gold voor medewerkers van VCA- en VCU-gecertificeerde bedrijven die binnen drie maanden na hun indiensttreding hun diploma moesten halen, is inmiddels verleden tijd. 

Planning en locaties 
Bij Ivarbo zijn we al weer druk aan het werk met onze  planning  voor de VCA cursussen en er zijn ook al wat data bekend. Houd deze planning in de gaten voor de laatste stand van zaken óf schrijf u direct in voor deze of één van onze andere opleidingen. 

Als u de cursus aanklikt waarin u geïnteresseerd bent en vervolgens de link meer informatie , wordt u doorgestuurd naar een pagina waar de datums en de verschillende locaties zichtbaar zijn.

Op onze site vindt u een indicatie van de kosten voor de diverse opleidingen. Uiteraard is het ook mogelijk om een offerte op te vragen voor een incompany bij u op het bedrijf: klik hiervoor op incompany aanvraag.

Heel graag tot snel!