Beleid

‘IVARBO stelt (KAM)-beleid voor uw bedrijf op zodat u gericht kunt werken aan een veilige en gezonde werkomgeving.’

Leg ambities en doelen van uw organisatie vast in een beleid

KAM- of Arbobeleid

Wat is de status van het KAM beleid binnen uw organisatie of binnen een project? Staat het op papier? Zit het tussen de oren? Behoefte aan een adviseur die het beleid uitstippelt? Of juist behoefte aan een expert die het beleid implementeert?

Bedrijven moeten zich aan verschillende richtlijnen houden. De kwaliteit van de producten en diensten moet continue worden verbeterd om aan de wensen van de markt te voldoen. Daarnaast moeten de arbeidsomstandigheden voor het personeel optimaal zijn zodat beroepsziektes en ongelukken worden voorkomen. Werknemers moeten werkzaamheden veilig en gezond uitvoeren.

Milieu heeft ook een belangrijke rol bij bedrijfsprocessen. Bedrijven moeten maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze moeten voorkomen dat het milieu schade ondervind van de bedrijfsprocessen die worden uitgevoerd. Afval moet worden beperkt en als er afval ontstaat moet dit op een zo milieuvriendelijke wijze worden behandeld.

Een (KAM)beleid en een eventueel KAM-zorgsysteem geeft gestalte aan wet- en regelgeving, ambities en doelstellingen op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu.

Geinteresseerd?

Wilt u KAM- of Arbobeleid laten opstellen of uitvoeren? Dan bent u aan het juiste adres. Want voor advies, daar hebben wij de juiste mensen voor. IVARBO werkt louter met gedreven professionals. Ieder van hen heeft ruime praktijkervaring en een flinke dosis kennis in hun vakgebied.

IVARBO. Aangenaam.
Al ruim 15 jaar dé beste keuze.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw telefoonnummer achter en we
nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.