Mangatwacht

Mangatwacht

Op zoek naar een Mangatwacht?

Handen tekort? Of niet de juiste handen intern beschikbaar? Laat ons het oplossen. We hebben een schat aan kennis en ervaring. Onze kracht? Dat is ons netwerk, onze persoonlijke benadering én snelle service. Daar kunt u altijd op rekenen.

Of het nu voor enkele dagen of voor een langere periode is, vertel ons uw wensen en wij zorgen voor de juiste mangatwacht. Een gekwalificeerde en professionele veiligheidskundige die past binnen de organisatie en past bij het vraagstuk waar hulp bij nodig is.

Waar de Mangatwacht voor ingezet kan worden?

De mangatwacht is belast met het houden van toezicht op werknemers, werkzaamheden en veiligheidsaspecten met betrekking tot besloten ruimtes. De belangrijkste taak is er voor zorgen dat de veiligheid van de medewerkers die in de besloten ruimte werken niet in gevaar wordt gebracht. De taken en verantwoordelijkheden van een mangatwacht zijn divers en compleet afhankelijk van de specifieke factoren op de bewuste werkplek.

Soms speelt er een project binnen een organisatie waar net niet de juiste mankracht voor in huis is. Soms is er een expert nodig met specifieke vakkennis om een bepaald probleem of thema aan te pakken. Soms is er gewoon een (tijdelijke) externe kracht nodig.

IVARBO. Aangenaam.
Al ruim tien jaar dé beste keuze.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw telefoonnummer achter en we
nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.