Veiligheidskundige

Interim veiligheidskundige

MVK of HVK nodig?

Handen tekort? Of niet de juiste handen intern beschikbaar? Laat ons het oplossen met een interim veiligheidskundige. We hebben een schat aan kennis en ervaring. Onze kracht? Dat is onze pragmatische aanpak, ons netwerk en persoonlijke benadering. Daar kunt u altijd op rekenen.

Of het nu voor enkele dagen of voor een langere periode is, vertel ons uw wensen en wij zorgen voor de juiste interim veiligheidskundige (HVK of MVK). Een gekwalificeerde en professionele veiligheidskundige die past binnen de organisatie en bij het vraagstuk waar hulp bij nodig is.

Wat doet de interim veiligheidskundige?

Onze interim veiligheidskundige levert in een bedrijf of organisatie een bijdrage aan een veilige werkomgeving, de HVK meer op beleidsmatig niveau en de MVK uitvoerend. De HVK en MVK hebben breed inzicht in veilig en gezond werken. Uiteraard beschikt onze HVK of MVK over de juiste papieren, competenties en adviesvaardigheden.

Soms speelt er een project binnen een organisatie waar net niet de juiste mankracht voor in huis is. Soms is er een expert nodig met specifieke vakkennis om een bepaald probleem of thema aan te pakken. Soms is er gewoon een (tijdelijke) externe kracht nodig.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn uw partner voor veilig en gezond werken en kunnen u volledig ontzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag verder.

IVARBO. Aangenaam.
Al ruim 15 jaar dé beste keuze.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw telefoonnummer achter en we
nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.