Veiligheidskundige

Hogere of middelbare veiligheids­deskundige

Een MVK of HVK nodig?

Handen tekort? Of niet de juiste handen intern beschikbaar? Laat ons het oplossen. We hebben een schat aan kennis en ervaring. Onze kracht? Dat is ons netwerk, onze persoonlijke benadering én snelle service. Daar kunt u altijd op rekenen.

Of het nu voor enkele dagen of voor een langere periode is, vertel ons uw wensen en wij zorgen voor de juiste HVK of MVK. Een gekwalificeerde en professionele veiligheidskundige die past binnen de organisatie en past bij het vraagstuk waar hulp bij nodig is.

Waar de HVK of MVK voor ingezet kan worden?

Een Hogere of Middelbare Veiligheidskundige levert in een bedrijf of organisatie een bijdrage aan een veilige werkomgeving, de HVK meer op beleidsmatig niveau en de MVK meer uitvoerend. De HVK en MVK hebben breed inzicht in veilig en gezond werken. Uiteraard beschikt de HVK en MVK over de juiste papieren, competenties en adviesvaardigheden.

Soms speelt er een project binnen een organisatie waar net niet de juiste mankracht voor in huis is. Soms is er een expert nodig met specifieke vakkennis om een bepaald probleem of thema aan te pakken. Soms is er gewoon een (tijdelijke) externe kracht nodig.

IVARBO. Aangenaam.
Al ruim tien jaar dé beste keuze.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw telefoonnummer achter en we
nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.