Over ons

‘Wij maken werk van veiligheid en leveren een bijdrage aan een veilige en gezonde werkomgeving’

IVARBO

Opgericht in 2007

Vanuit het idee dat er nog veel te verbeteren valt op het gebied van veiligheid en gezondheid, richtten Leon en Joke Koopman in 2007 IVARBO (Instituut voor Veiligheid en Arbeidsomstandigheden) op als cursusbureau voor VCA cursussen. In 2018 is het bedrijf overgedragen aan Berry Bruinenberg en zijn team. Berry heeft een schat aan kennis en ervaring opgedaan bij de Koninklijke Marine, de Brandweer en de Veiligheidsregio in Noord-Holland Noord. Hij heeft gewerkt als duiker, perswoordvoerder, docent en hoofd van een opleidingsinstituut van de Brandweer.

In 2022 is Tim Harte mede-eigenaar van IVARBO geworden. Hij is begonnen als adviseur openbare orde en veiligheid bij een gemeente en heeft daarna gewerkt als adviseur bij het Nationaal Crisiscentrum van het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

IVARBO is inmiddels een gevestigde naam op het gebied van veiligheidsopleidingen, advisering en bedrijfscertificeringen. We werken met gedreven adviseurs en docenten met ruime praktijkervaring en een flinke dosis kennis op hun vakgebied. Onze adviseurs en cursuslocaties zitten in heel Nederland, we zijn overal in de buurt te vinden.

Missie

En onze kernwaarden

We leveren een bijdrage aan een veilige en gezonde werkomgeving. Gaat u de samenwerking met ons aan dan mag u het volgende van ons verwachten:

  • Trots, met een glimlach
  • Pragmatisch & daadkrachtig
  • Oprechte interesse

Trots, met een glimlach

Bij een trotse blik ontstaat er altijd een kleine glimlach. Dat is toch een prachtig gezicht? Deze trots ervaren wij ook in het werk wat we doen. Wij staan voor wat we doen, met wie we dat doen en voor wie we dat doen. Successen verdienen het om gevierd te worden. Door af en toe bewust stil te staan en terug te kijken ontstaat die trotse blik met die kleine glimlach. Dit geeft ons nieuwe energie om elke dag een beetje beter en dus trotser te worden.

Pragmatisch & Daadkrachtig

Wij geven bruikbare adviezen om op een passende wijze aan normen en wetgeving te voldoen. Er zijn altijd meerdere routes om je doel te bereiken. Wij helpen graag met het in kaart brengen van de routes en geven advies over de meest geschikte route. Dit doen wij zo snel en efficiënt mogelijk, en met een beetje pit. Want een beetje pit is soms nodig om je doelen te kunnen bereiken.

Oprechte interesse

We zijn oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig naar elkaar, naar de werkwijze en behoefte van onze partners en in nieuwe ontwikkelingen. Zo gaat er nooit een werkdag voorbij zonder een flauwe grap of te vragen hoe het gaat. We houden het meest van langdurige samenwerkingen zodat je écht samen kunt bouwen. We omarmen nieuwe ontwikkelingen en willen elke dag leren een beetje beter en veiliger te worden.

IVARBO. Aangenaam.
Al ruim vijftien jaar dé beste keuze.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw telefoonnummer achter en we
nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.