WIJ LEVEREN EEN BIJDRAGE
AAN EEN VEILIGE EN GEZONDE
WERKOMGEVING

IVARBO » OVER ONS

Opgericht in 2007,

Is IVARBO inmiddels een gevestigde naam op het gebied van veiligheidsopleidingen en bedrijfscertificeringen.

Onze kracht is onze persoonlijke benadering, snelle service én scherpe prijs. Daar kunt u op rekenen. Net als op een hoog slagingspercentage van maar liefst 95%.

IVARBO werkt louter met gedreven professionals. Ieder van hen heeft ruime praktijkervaring en een flinke dosis kennis op hun vakgebied. Naast het simpelweg overdragen van die kennis wordt er ook geluisterd naar de ervaringen van de cursisten zelf. De theorie wordt hierdoor direct verbonden aan de praktijk.

Met cursuslocaties door heel Nederland, zijn we overal in de buurt te vinden. Wilt u meer dan tien deelnemers aanmelden? Dan geven we de training incompany. Wel zo makkelijk.

Heeft u specifieke wensen voor uw mensen? Laat het ons dat weten. Desgewenst passen we onze cursussen aan en leveren we maatwerk.

Hoe het ooit begon…

Vanuit het idee dat er nog veel te verbeteren valt op het gebied van veiligheid en gezondheid, richtten Leon en Joke Koopman in 2007 IVARBO op als cursusbureau voor VCA cursussen. Alhoewel dit nog steeds de belangrijkste activiteit is, zijn er inmiddels al vele cursussen bij gekomen. Daarnaast certificeren we ook bedrijven op het gebied van VCA, ISO 14001, ISO 9001 en de CO2 prestatieladder.

…en verder gaat.

In 2018 is het bedrijf overgedragen aan Berry Bruinenberg en zijn team. Als veiligheidskundige heeft Berry een schat aan kennis en ervaring. Voordat hij IVARBO overnam werkte hij achtereenvolgens bij de Koninklijke Marine, de Brandweer en de Veiligheidsregio in Noord-Holland Noord. Hij heeft bij deze werkgevers diverse functies vervuld en werkte er als duiker, perswoordvoerder, crisistrainer en hoofd van het opleidingsinstituut van de Brandweer in Noord-Holland Noord.

Als cursist en als klant zult u weinig van deze overname van het roer merken, het doel en daarmee de koers blijft ongewijzigd : een bijdrage leveren aan een veilige en gezonde werkomgeving.


IVARBO. Aangenaam.
Al ruim tien jaar dé beste keuze.

  • Slagingspercentage 95%
  • Wat cursisten zeggen over IVARBO