Overige cursussen

Overige cursussen

Maak kennis met ons ruime cursusaanbod

Ook voor andere veiligheidscursussen en -opleidingen is IVARBO de opleider. Denk bijvoorbeeld aan veilig werken langs wegen, veilig werken met hoogwerker, veilig hijsen en verplaatsen van lasten en veilig werken aan elektrische installaties.

  • Door heel Nederland
  • Incompany mogelijk
  • Hoge klantwaardering
cursussen-ivarbo-preventiemedewerker

Leer veilig werken langs wegen. Werken langs wegen brengt risico’s met zich mee, kennis en kunde over het uitvoeren van werkzaamheden in de praktijk is daarom belangrijk. Je kunt een veilig werken langs de weg certificaat behalen.

Leer veilig werken met een hoogwerker. Werken op hoogte brengt risico’s met zich mee en daarom moet je aan kunnen tonen dat de bestuurder van de hoogwerker bevoegd is. Je kunt een hoogwerker certificaat behalen.

Leer veilig werken met hijsgereedschappen en hijswerktuigen. Je voorkomt hiermee dat een last uit de kraan of takel valt. Je kunt een veilig hijsen/ verplaatsen van lasten certificaat behalen.

Leer omgaan met gasmeetapparatuur waar onder het bedienen en goed interpreteren van de vastgestelde waarde. Behaal het certificaat gasmeten.

Leer veilig werken in een explosiegevaarlijke omgeving en toon je vakbekwaamheid aan. Behaal het certificaat veilig werken in explosiegevaarlijke omgeving.

Leer over veilig werken in of met verontreinigde bodem met de cursus Operationeel Medewerker (OPM). Behaal het certificaat OLM.

Leer alles over het inschatten van de gevaren en risico’s van elektrische installaties en hoe je veilig werkt. Volgens het Arbobesluit moeten personen die deze werkzaamheden verrichten over de juiste kennis en expertise beschikken.

Leer veilig werken met asbest. Het is mogelijk om een cursus tot DAV 1/2, DTA, DIA, DAA te volgen of om asbest te leren herkennen in bouwmaterialen, afval en de bodem. Je ontvangt een diploma of certificaat voor de opleiding die je volgt.

Leer over veilig werken in of met verontreinigde bodem met de cursus Deskundig Leidinggevende Projecten (DLP). Behaal het certificaat DLP.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw telefoonnummer achter en we
nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.