Toezichthouder veiligheid

Toezichthouder veiligheid

Een Toezichthouder veiligheid nodig?

Handen tekort? Of niet de juiste handen intern beschikbaar? Laat ons het oplossen. We hebben een schat aan kennis en ervaring. Onze kracht? Dat is ons netwerk, onze persoonlijke benadering én snelle service. Daar kunt u altijd op rekenen.

Of het nu voor enkele dagen of voor een langere periode is, vertel ons uw wensen en wij zorgen voor de juiste Toezichthouder Veiligheid. Een gekwalificeerde en professionele veiligheidskundige die past binnen de organisatie en past bij het vraagstuk waar hulp bij nodig is.

Waar de Toezichthouder Veiligheid voor ingezet kan worden?

De Toezichthouder Veiligheid heeft als taak veiligheidsmaatregelen te nemen en zorg te dragen voor de opvolging van de maatregelen. Centraal in de functie van toezichthouder staat het waarborgen van de veiligheid op plaatsen waar risicovolle werkzaamheden verricht worden.

Soms speelt er een project binnen een organisatie waar net niet de juiste mankracht voor in huis is. Soms is er een expert nodig met specifieke vakkennis om een bepaald probleem of thema aan te pakken. Soms is er gewoon een (tijdelijke) externe kracht nodig.

IVARBO. Aangenaam.
Al ruim tien jaar dé beste keuze.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw telefoonnummer achter en we
nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.