ISO 9001

ISO 9001

Voldoe beter aan de wensen van uw klanten.

De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem. Deze norm beschrijft een reeks instrumenten die u helpt uw bedrijf te besturen, om zo uw klanten optimaal te bedienen. Deze managementtechnieken zijn in ieder bedrijf handig en tonen zich extra nuttig als ze specifiek voor uw bedrijf ontwikkeld zijn. Op die manier kunt u sneller en efficiënter werken en beter aan de wensen van uw klanten voldoen.

Bedrijven die een ISO 9001 certificaat hebben zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen en kunnen dat ook bewijzen. Daarom wordt dit certificaat door veel klanten en opdrachtgevers zowel nationaal als internationaal enorm gewaardeerd.

IVARBO. Aangenaam.
Al ruim tien jaar dé beste keuze.

‘IVARBO begeleidt en adviseert u tijdens het hele proces en zorgt dat ook de audit door de certificerende instelling vlekkeloos verloopt.’

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Advies en ondersteuning bij het behalen van uw ISO9001-certificaat

Alles. Wij zijn de partner in certificeren en kunnen u volledig ontzorgen met advies en opleiding tot aan het keuren van arbeidsmiddelen. We starten met het leren kennen van uw organisatie en zetten op praktische wijze een handboek op. Daarbij adviseren we over verbeteringen en toetsen of deze in de praktijk zijn gebracht zodat de externe audit vlekkoloos verloopt.

Onze werkwijze:

01
De eerste stap is een nulmeting van de bestaande situatie in het bedrijf. Het resultaat van deze inventarisatie vergelijken we met de eisen die ISO 9001 norm beschrijft. Zo wordt duidelijk wat er voor uw bedrijf gedaan moet worden.
02
Als we een helder beeld hebben van uw bedrijf, ontwikkelen we een op maat gemaakt managementsysteem dat voldoet aan de eisen in de ISO 9001 norm. We assisteren en adviseren u bij de implementatie van dit systeem om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.
03
Als het systeem eenmaal geïmplementeerd is, voeren we een interne audit uit bij uw bedrijf. We controleren dan samen met u of het systeem werkt zoals het volgens de norm zou moeten en of alles voor u en uw werknemers werkbaar en duidelijk is. Deze interne audit is dan ook een generale repetitie voor de uiteindelijke certificeringsaudit.
04
De certificeringsaudit wordt uitgevoerd door een onafhankelijk, geaccrediteerd certificeringsbureau. Deze instelling controleert of uw systeem aan alle eisen van de norm voldoet. Zo ja, dan wordt uw bedrijf ISO 9001 gecertificeerd en krijgt u het ISO 9001-bedrijfscertificaat.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw telefoonnummer achter en we
nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.