Cursussen

Cursussen

IVARBO > Cursussen

VCA-IVARBO-VOL-BASIS-cursus

VCA cursus

Leer in één dag de basis van veilig en gezond werken (Basis, VOL of VIL) op de werkvloer of werklocatie. Het is voor iedereen met een ‘risicovol’ beroep. U kunt het officiele VCA diploma behalen.

BHV cursus blussen IVARBO

BHV cursus

Leer op de juiste manier hulp te verlenen bij (bedrijfs)ongevallen, denk aan (kleine) brandjes blussen, ontruiming of hulpverlening bij ongevallen. U kunt een BHV certificaat behalen.

ehbo-cursus-ivarbo

EHBO cursus

Leer de meest noodzakelijke EHBO-basisvaardigheden, zoals het beoordelen van een situatie, reanimeren en het gebruik van een AED. U kunt een EHBO certificaat behalen.

heftruck-cursus-certificaat-ivarbo

Heftruck cursus

Leer veilig werken met een heftruck, de cursus is geschikt voor iedereen die heftruckchauffeur wil worden, ook als u weinig of geen ervaring hebt. U kunt een heftruckcertificaat behalen.

cursussen-ivarbo-preventiemedewerker

Preventiemedewerker

Leer alles over de taken van de preventiemedewerker zodat u kunt adviseren over gezond en veilig werken binnen uw bedrijf. U kunt het certificaat preventiemedewerker behalen.

cursussen

Overige cursussen

Op aanvraag bieden we ook diverse andere cursussen en opleidingen aan op het gebied van hijsen, werken met hoogwerker, werken langs wegen, ATEX, elektrische installaties en gasmeten.

ivarbo-cursussen

Onze veiligheidscursussen

Kennis over veilig en gezond werken

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat is een feit. Maar wat als we er nu eens voor zorgen dat er zo min mogelijk fouten worden gemaakt. Dat we risico’s tot het minimum beperken door onze mensen bewust te maken van gevaren. Dat we er voor zorgen dat iedereen binnen het bedrijf werkt volgens de algemeen geldende veiligheidsprocedures én dat alle werknemers over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

Hoe we dat doen? Heel eenvoudig. Alle IVARBO veiligheidscursussen en -opleidingen zijn gericht op een doeltreffende aanpak van veiligheid en arbeidsomstandigheden en zijn er voor zowel leidinggevenden als medewerkers. Zij leren risico’s herkennen en beperken.

IVARBO werkt met gedreven professionals. Ieder van hen heeft ruime praktijkervaring en een flinke dosis kennis op hun vakgebied. Naast het simpelweg overdragen van die kennis wordt er ook geluisterd naar de ervaringen van de cursisten zelf. De theorie wordt hierdoor direct verbonden aan de praktijk.

En die praktijk staat voorop bij onze veiligheidscursussen en -opleidingen. Het zorgt immers voor herkenbaarheid en verhoogt de snelheid waarmee de deelnemers informatie opnemen.

Met cursuslocaties door heel Nederland, zijn we overal in de buurt te vinden. Heeft u veel deelnemers? Dan geven we de cursus incompany. Wel zo makkelijk.

Heeft u specifieke wensen voor uw mensen? Laat het ons dat weten. Desgewenst passen we onze cursussen aan en leveren we maatwerk.

Alle IVARBO veiligheidscursussen en -opleidingen worden afgesloten met een toets of een examen. Wordt deze met goed gevolg afgesloten? Dan ontvangt de deelnemer een diploma of certificaat.

Van BHV, VCA Basis of VOL tot werken met een heftruck, IVARBO verzorgt het.

  • Hoog slagingspercentage
  • Door heel Nederland
  • Incompany mogelijk
  • Hoge klantwaardering

IVARBO. Aangenaam.
Al ruim tien jaar dé beste keuze.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw telefoonnummer achter en we
nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.