EHBO

EHBO Basis of herhaling, ook voor kinderen

Eerste hulp verlenen? Volg een EHBO cursus

Met een EHBO cursus leer je hoe je eerste hulp verleent bij ongelukken in een bedrijf (of daarbuiten), zodat je direct kunt handelen bij levensbedreigende situaties. IVARBO is de opleider voor jouw EHBO cursus. We bieden verschillende EHBO cursussen aan, de basiscursus waarin je de basis leert van het verlenen van eerste hulp, maar ook cursussen specifiek gericht op eerste hulp verlenen aan kinderen. IVARBO is door de NIKTA erkend.

  • Hoog slagingspercentage
  • Door heel Nederland
  • Incompany mogelijk
  • Hoge klantwaardering

Leer hoe je moet handelen bij een ongeval en hoe je iemand met letsel kunt helpen. Denk aan: reanimatie, AED, alarmeren (van hulpdiensten) en hoe om te gaan met nazorg. Behaald een EHBO certificaat.

Verleng je EHBO certificaat en fris je eerder de opgedane kennis en vaardigheden weer op. Na het doen van de EHBO herhaling cursus, ben je weer gecertificeerd EHBO’er!

Leer hoe je eerste hulp (EHBO) verleent aan kinderen en behaal het officiele NIKTA ISO 17024 persoonscertificaat.

Verleng je acute zorg bij kinderen NIKTA certificaat en fris je eerder de opgedane kennis en vaardigheden van EHBO aan kinderen weer op.

Ons team staat voor u klaar
Veelgestelde vragen

Algemeen

Wanneer volg ik een EHBO cursus?

Je volgt een EHBO basis cursus als de kans op een ongeluk in jouw bedrijf groot is. Of als je wilt leren hoe je eerste hulp verleent, bijvoorbeeld een reanimatie.

Wanneer volg ik een EHBO aan kinderen basis cursus?

Je volgt een EHBO aan kinderen basis cursus als je wilt weten hoe je eerste hulp verleent aan kinderen en baby’s. Voor iedere kinderopvanglocatie is in de Wet IKK verplicht dat er minimaal één volwassene aanwezig is die beschikt over een geldig kinder EHBO-certificaat.

Wat is NIKTA?

NIKTA is een onafhankelijke certificerende organisatie in Nederland die persoonscertificaten BHV en Acute Zorg (EHBO) uitgeeft volgens de internationale standaard. IVARBO beschikt over een certificaat van erkenning door NIKTA. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat wij aan hoge eisen en standaarden voldoen.

Wat is het verschil tussen Acute zorg bij kinderen NIKTA en Eerste hulp aan kinderen (EHAK)?

Er zijn meer overeenkomsten dan verschillen. Acute zorg bij kinderen is opgesteld door NIKTA en Eerste hulp aan kinderen door het Oranje Kruis. Beide organisaties zijn onafhankelijke certificerende organisaties op het gebied van EHBO aan kinderen. De certificaten van deze organisaties voldoen aan de Wet IKK.

Welke voorbereiding is vereist om deel te nemen aan een EHBO cursus?

Je hebt geen voorkennis nodig om deel te kunnen nemen aan de EHBO (aan kinderen) basis cursus.

Certificaat

Hoe lang is een acute zorg bij kinderen certificaat geldig?

Het acute zorg bij kinderen certificaat van NIKTA is 1 jaar geldig. Je verlengt deze door jaarlijks deel te nemen aan een acute zorg bij kinderen herhaling NIKTA.

Hoe lang is een EHBO certificaat geldig?

Het EHBO certificaat is 2 jaar geldig. Je verlengt deze door jaarlijks deel te nemen aan de EHBO herhaling cursus.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw telefoonnummer achter en we
nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.