Veiligheidsinspectie

Veiligheidsinspectie

Houdt toezicht op een veilige werkomgeving

Om er op toe te zien dat afspraken worden nagekomen en er veilig en gezond gewerkt wordt is het houden van periodieke veiligheidsinspecties of werkplekinspecties essentieel.

Werken medewerkers veilig en gezond? Worden de voorgeschreven maatregelen uitgevoerd? Zijn er wijzigingen of nieuwe omstandigheden in het werk waardoor nieuwe risico’s zijn ontstaan?

Tijdens een veiligheidsinspectie op locatie kijken we wat er goed gaat en waar risico’s nog verder verminderd kunnen worden. Dit kan een algemene inspectie zijn of gericht op een bepaald onderdeel of thema, bijvoorbeeld de maatregelen uit het plan van aanpak van de RI&E. We gaan te werk aan de hand van een inspectieprocedure, rapporteren de bevindingen en sturen waar nodig bij. Zo werken we samen aan de continue verbetering van de veiligheid op projecten en werklocaties.

Heeft u (tijdelijk) iemand nodig om voor uw bedrijf één of meerdere (periodieke) veiligheidsinspecties uit te voeren? Maar intern is de (juiste) mankracht niet aanwezig? Dan bent u aan het juiste adres. Want voor advies, daar hebben wij de juiste mensen voor. IVARBO werkt louter met gedreven professionals. Ieder van hen heeft ruime praktijkervaring en een flinke dosis kennis in hun vakgebied.

Geinteresseerd?

Wilt u veiligheidsinspecties laten uitvoeren? Dan bent u aan het juiste adres. Want voor advies, daar hebben wij de juiste mensen voor. IVARBO werkt louter met gedreven professionals. Ieder van hen heeft ruime praktijkervaring en een flinke dosis kennis in hun vakgebied.

IVARBO. Aangenaam.
Al ruim 15 jaar dé beste keuze.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw telefoonnummer achter en we
nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.