KAM-coördinator

KAM-coördinator

Een KAM-coördinator nodig?

Handen tekort? Of niet de juiste handen intern beschikbaar? Laat ons het oplossen. We hebben een schat aan kennis en ervaring. Onze kracht? Dat is ons netwerk, onze persoonlijke benadering én snelle service. Daar kunt u altijd op rekenen.

Of het nu voor enkele dagen of voor een langere periode is, vertel ons uw wensen en wij zorgen voor de juiste KAM-coördinator. Een gekwalificeerde en professionele veiligheidskundige die past binnen de organisatie en past bij het vraagstuk waar hulp bij nodig is.

Waar de KAM-coördinator voor ingezet kan worden?

De KAM-coördinator is het aanspreekpunt als het gaat om kwaliteit, arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu in een bedrijf. De KAM-coördinator treedt op als adviseur en sparringpartner van de directie, management, uitvoerende organisatie of de ondernemingsraad (OR). De belangrijkste werkzaamheden zijn: arbobeleid, kwaliteits-, arbo- en milieuzorg (certificeringen), opstellen en onderhouden RI&E en vele andere werkzaamheden.

Soms speelt er een project binnen een organisatie waar net niet de juiste mankracht voor in huis is. Soms is er een expert nodig met specifieke vakkennis om een bepaald probleem of thema aan te pakken. Soms is er gewoon een (tijdelijke) externe kracht nodig.

IVARBO. Aangenaam.
Al ruim tien jaar dé beste keuze.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw telefoonnummer achter en we
nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.