KAM-coördinator

Interim KAM-coordinator

Of QHSE manager

Handen tekort? Of niet de juiste handen intern beschikbaar? Laat onze interim KAM-coordinator (of QHSE manager) het oplossen. We hebben een schat aan kennis en ervaring. Onze kracht? Dat is onze pragmatische aanpak, ons netwerk en persoonlijke benadering. Daar kunt u altijd op rekenen.

Of het nu voor enkele dagen of voor een langere periode is, vertel ons uw wensen en wij zorgen voor de juiste interim KAM-coordinator. Een gekwalificeerde en professionele KAM-coordinator die past binnen de organisatie en bij het vraagstuk op het gebied van kwaliteit, arbo of milieu waar hulp bij nodig is.

Wat doet de interim KAM-coordinator?

De interim KAM-coordinator is het aanspreekpunt als het gaat om kwaliteit, arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu in een bedrijf. De KAM-coordinator treedt op als adviseur en sparringpartner van de directie, management, uitvoerende organisatie of de ondernemingsraad (OR). De belangrijkste werkzaamheden zijn: arbobeleid, kwaliteits-, arbo- en milieuzorg (certificeringen), opstellen en onderhouden RI&E en vele andere werkzaamheden.

Soms speelt er een project binnen een organisatie waar net niet de juiste mankracht voor in huis is. Soms is er een expert nodig met specifieke vakkennis om een bepaald probleem of thema aan te pakken. Soms is er gewoon een (tijdelijke) externe kracht nodig.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn uw partner voor kwaliteit, veiligheid en milieu en kunnen u volledig ontzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag verder.

IVARBO. Aangenaam.
Al ruim tien jaar dé beste keuze.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw telefoonnummer achter en we
nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.