Interim

Veiligheidskundige-hvk-mvk-huren-interim

Veiligheidskundige

Een Veiligheidskundige (HVK of MVK) levert in uw bedrijf een bijdrage aan een veilige en gezonde werkomgeving, een MVK meer uitvoerend en de HVK beleidsmatig.

KAM-coordinator-ivarbo

KAM-coordinator

Kwaliteit, arbo en milieu zijn verschillende onderdelen van het bedrijfsproces. Het is belangrijk dat deze onderdelen goed worden gecoördineerd. Hiervoor schakelt u een KAM-coördinator in.

Hoofd-BHV-ivarbo

Hoofd/coordinator BHV

Het hoofd BHV houdt zich bezig met het BHV-beleid binnen uw bedrijf zoals het voorbereiden van de bedrijfsnoodorganisatie. Bij een calamiteit stuurt het hoofd BHV de organisatie aan.

Veiligheidskundige-hvk-mvk-huren-interim

Toezichthouder Veiligheid

De Toezichthouder Veiligheid ziet erop toe dat veiligheidsmaatregelen worden genomen en gevolgd op plaatsen waar risicovolle werkzaamheden worden verricht.

Mangatwacht-huren-ivarbo

Mangatwacht

De mangatwacht, of buitenwacht, wordt ingezet bij werkzaamheden in besloten ruimten en houdt toezicht op werknemers, werkzaamheden en veiligheidsaspecten.

Brandwacht-huren-ivarbo

Brandwacht

De brandwacht wordt ingezet bij risicovolle werkzaamheden en houdt toezicht op werknemers, werkzaamheden en veiligheidsaspecten, bijvoorbeeld bereikbaarheid van vluchtroutes en gasmetingen.

Interim diensten

Tijdelijk een externe kracht nodig?

Soms speelt er een project binnen een organisatie waar net niet de juiste mankracht voor in huis is. Soms is er een expert nodig met specifieke vakkennis om een bepaald probleem of thema aan te pakken. Soms is er gewoon een (tijdelijke) externe kracht nodig.

En van die krachten, daar hebben wij er veel van in ons uitgebreide netwerk. IVARBO werkt louter met gedreven professionals. Ieder van hen heeft ruime praktijkervaring en een flinke dosis kennis op hun vakgebied.

Handen tekort? Of niet de juiste handen intern beschikbaar? Laat ons het oplossen. We hebben een schat aan kennis en ervaring. Onze kracht? Dat is ons netwerk, onze persoonlijke benadering én snelle service. Daar kunt u altijd op rekenen.

IVARBO. Aangenaam.
Al ruim 15 jaar dé beste keuze.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw telefoonnummer achter en we
nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.